GODT NYTÅR

Klokken er 23:52

Jeg er pinligt ædru.

Det har været den bedste nytårsaften nogensinde OG

Jeg kan lige nå at skrive årets sidste -og korteste indlæg.

Kære alle sammen. (45.000 besøgende siden at jeg åbnede bloggen -samt 3250 faste abonniner 🙂)

Jeg er så glad for at I læse med -og for alle jeres søde og kloge kommentarer, som jeg ikke altid når at få svaret på, fordi at jeg jo lever det hersens spøjse liv, med min familie, som alle mine skriverier handler om.

Ville egentlig have skrevet et langt og klogt nytårsindlæg, men så kom jeg til at se alle afsnit af ‘Stranger Things’ , på Netflix, med min datter.

Den var vildt god!

Godt nytår alle sammen

Vi læses ved til næste år (om 2 minutter)

Kh.

Morten

(Ps. Bogen oppe i venstre hjørne, bag vores nytårstræ, er FRØKEN JENSENS KOGEBOG. Den var lige præcis de par centimeter tyk, som vi manglede for at kattenes klatre/sove træ kunne stå helt stabilt. Så der har den hængt -i snart 4 år. Vi savner den ikke)

Posted in Far

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s